VITTORIO LEEUWARDEN

VITTORIO LEEUWARDEN Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 468 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vittorio Leeuwarden. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2022 om 14:24 Heerlijk gegeten en erg vriendelijke bezorger
10 jun 2022 om 15:06 Duurde heel lang..
2 jun 2022 om 15:41 Ik kon 2 keer van mijn broodje gezond met brie eten.
1 jun 2022 om 19:11 Eerste keer hier besteld , en het was geweldig! De broodjes zijn verrukkelijk. Zeker een aanrader als lunch.
19 mei 2022 om 0:26 Helaas kwam het veel te laat en ik moest naar mijn werk toe dus heb niets gehad. Was beter geweest als ze hadden gebeld dan had ik het misschien nog kunnen afhalen. Zonde voor victorie en zonde van mij om met een lege maag aan het werk te gaan
14 mei 2022 om 13:22 Heerlijk broodje en het werd ruim binnen de aangegeven tijd bezorgd!
7 mei 2022 om 14:25 Heerlijke panini, super verse Italiaanse bollen en veel vers beleg. Zeer tevreden!
5 mei 2022 om 16:51 Bezorging duurde weer veel te lang......... Dan bel je, ja t is er elk moment! 25min later nog niks........ Vermelding door hun was 60minuten. bijna 1:45u gewacht... Bezorger had blijkbaar geen haast, stond hier nog even 5 min te niksen.
1 mei 2022 om 14:03 Eten goed, maar je moet er wel erg lang op wachten
28 apr 2022 om 13:42 Was goed en lekker
23 apr 2022 om 20:00 Ik heb hier eigenlijk nooit klachten over het eten maar vandaag was de smaak niet zoals hij altijd is en ik had een tijdsorders voor half 1 werd hij uit eindelijk tussen 10 voor 1 en 5 voor 1 dat vind ik wel wat jammer vooral omdat ik ook niet gebeld